Merhabalar..
Çok zevk aldığım ancak zevk aldığım kadar bunaldığım bir uygulama ile karşınızdayım bu sefer![]()
170000 KM'yi devirmiş, sürekli olarak şantiyelerde kullanılmış ve hep fırça ile yıkanmış siyah Nissan Navara yaklaşık 40 saat süren uygulamalar sonrası hiç olmadığı kadar parlak hale geldi.
Aracı ilk teslim alırken sahibi sadece boyasının düzeltilmesini ve parlatılmasını talep etmişti. Bu doğrultuda aracın ilk yıkama ve inceleme işlemlerinden sonra Meguiar's M105 ve yün ped ile boyayı düzeltmeye başlamışken araç sahibi gelip aracının komple zımparalanmasını istediğini söyledi (Sanırım daha önceden komple zımparalanan 206GTI'ı gördü )![]()
Normalde aracı bir günlük işlemlerin ardından teslim edecekken bu sefer işin rengi değişti ve aracı yaklaşık 10 gün kadar alıkoymak zorunda kaldık
Aracı teslim aldıktan sonraki ilk fotoğraflar..
Yıkama..
Atas DLS 125 ve Foam Lance
Yıkama Sonrası ( 6.5 yaşındaki çırağın objektifinden)
Aracı içeri alıp boyaya kısa bir bakışın ardından ilk müdahale..
İlk müdahale öncesi
105 ve Yün ped ile ilk müdahale sonrası..
Bu andan sonra araç sahibi gelip aracın komple zımparalanmasını istedi.
Boya durumu ve portakal kabuklarına bir bakış![]()
Ve zımpara işlemleri başlıyor.. Smirdex 2000Grit ve Meguiar's 3000Grit zımparalar kullanarak tüm aracı portakal kabuğu görünümünden kurtardık.. İbo, Alican, Gökhan ve Tolgahan abiye bu aşamadaki yardımları için teşekkür ede
Kaput hariç tüm aracın zımparalanması işlemlerinin ardından kaputtaki binlerce taş izini gidermek için ilk kez denediğim ancak doğru şekilde uygulandığında oldukça işe yarar bir metod olan Zippo yakıtı ve Boya karışımı ile küçük taş izlerini doldurup daha büyük olanları rötüş ile doldurduktan sonra bir gün kurumasını bekledim. Uygulama beklediğim kadar kolay olmadı malesefBoyayı biraz kalın sürdüğümden zımpara ile sürdüğüm boyayı kaldırmam oldukça uzun sürecekti. Bu yüzden boyanın kabasını selülozik tiner ile temizleyip daha sonra 3000grit zımpara ile tüm kaputu geçtim..
Kaputun durumu
Kaput 2000 Grit zımpara ile portakal kabuğu görünümünden kurtulduktan sonra
Boya uygulama öncesi yüzeyi bol IPA (IzoPropilAlkol) ile temizledim.
Uygulama
İlk kat sonrası ve ilk kat rötuşlar
Malzemeler![]()
İkinci kat
Ertesi gün boyanın fazlasını Tiner ile sildikten sonra
3000 Grit zımpara sonrası
Kaputa 3000grit zımpara yaptıktan sonra polisaj için bir gün bekledim. Bu şekilde taş izlerinin aralarına dolan boya da iyice kurumuş oldu..
Bütün zımpara işlemlerinin bitmesinin ardından polisaj işlemine başladım. Meguiar's 105 ile AutoHDM Yün ped kullanarak tüm aracın boyası kusursuz hale geldi![]()
Sol ön çamurluk ve sol ön kapının düzeltilmesinde bana oldukça yardımcı olan Göker'e teşekkür ederim..![]()
Sol arka çamurluktaki lokal boyalı kısım![]()
Öncesi , 50/50 ve Sonrası![]()
Arka çamurluk üstü direk kısmı..
Öncesi
Zımpara Sonrası
Sonrası
Stop Lambalarıda aracın tamamı gibi oldukça kötü durumdaydı..
Spot yün ped ve Meguiar's 105 ile ilk günkü parlaklıklarına kavuştular..
Öncesi
50/50
![]()
Sonrası
Aynı şekilde farlarda taş izleri ve uygunsuz yıkamalardan dolayı oldukça matlaşmıştı.. Ben stopları parlatırken İbo'da sağolsun farları zımparaladı..
Farlar Öncesi
800-1200-2000 zımparalar sonrası
Farların Sonrası fotoğraflarını çekmeyi atlamışız.. Sonuç fotoğraflarında inceleyebilirsiniz
Aracın boyasını ve aydınlatma grubunu düzeltme işlemlerini tamamladıktan sonra aracı dışarı alıp detaylıca yıkadık İbo ile. Hem zımpara hem de pasta tozlarından arındırmış olduk aracıBu esnada baya kirlenmiş olan bagaj kısmını, davlumbazları ve jantları da temizledik..
Kasa öncesi
Kasa kısmı yıkanırken..
1:6 APC Snow Foam![]()
Durulama
Yıkama faslı..
Valet Pro Snow Foam
Jantlara IronX(Bütün Mahalleyi kokuttuk
)
Kapı araları, yazı içleri ve çıtalar 1:10 APC ve fırça ile temizlendi
![]()
Yıkama işlemlerinin ardından aracı tekrar içeri alıp 105 ve yün pedin sebep olduğu harelenmeyi gidermek için uygulamaya başlıyorum.. Meguiar's M80 ve Meguiar's Finishing Pad..
Bütün aracı Meguiar's M80 ve Finishing pad ile geçtikten sonra Parlaklığı biraz daha derinleştirmek için elle uygulama pedi ile Autoglym Super Glym Polish uyguladım..
Daha sonra Koruma olarak AutoGlym High Defination (HD) wax uyguladım ve boyalı yüzey ile ilgili işlemleri bitirdim![]()
![]()
Boyalı yüzey ile işlemler bittikten sonra sıra metal kısımlara geldi![]()
Krom arka tamponu, plaka aydınlatmalarını ve çeki demirini Henkel Metylan Metal Parlatıcı ile parlattım. Paslanmış olan çeki demiri tablasını, İbo ile Akçalı Mat Siyah boya ile boyadık..
Tampon öncesi
Sonrası
Plaka aydınlatmaları
Öncesi
Sonrası
Çeki demiri tablası
Öncesi
Sonrası
Çeki Demiri
Öncesi
Sonrası
Ardından İbo bagaj kısmı da dahil plastik aksam ve lastiklere 1:3 Meguiar's Hyper Dressing uyguladı ve işlemleri bitirebildik
3 ayrı gün çekilmiş sonrası fotoğraflarıİyi Seyirler
İlk gün..
İlk Gün yağmur sonrası![]()
Boncuklar
İkinci Gün - Gün Batımı-
3. Gün -Öğlen saati Parçalı Bulutlar -
"DBY Detailing"