Herkese selamlar,
Chemicalguys tr sitesinde bir süredir sorun vardı ancak onurcan sağolsun ilgili arkadaşın telefonunu verdi ve havale+kargo ile ürünü tr den temin ettim(49 tl kargo hediyeli). Fırça orta sert, hatta biraz serte dönük bir ortalıkta matkap ucuna taktım işini güzel yaptı memnun kaldım.
Ürünün linki
Chemical Guys ACC_201_BRUSH_MD - Carpet Brush w/ Drill Attachment, Medium Duty, Yellow
Bagaj, taban halısı gibi pek kaliteli olmayan halıflex tarzı kaplamalarda tüylenme yaptı
Örnek halı
ancak öyle halıyı parçalama, deforme etme gibi bir durum olmadı. kazaklarda olan tüylenmeden biraz daha fazlası oldu.
Daha kaliteli kumaştan olan koltuk döşemelerinde ise herhangi bir tüylenme vs yapmadı, hatta alttaki koltukta kir için 2 vuruş yapmam gerekti, yine de herhangi bir deforme yoktu.
watermarklılar aracın sahibi arkadaşın yükledikleri
bu da arka pandizotun el ile fırçalanmış kirli hali, elle de fırçalasak yine bu tüylenme oluyor. olay fırçada değil kumaşta yani.
bu da genel görünüm.
Sözün özü bu konuyu fırça için açtığımdan ona değineyim. fiyatı yurtdışından getirmeye değmeyecek seviyede. el altında matkap varsa kullanışlı bir ürün. her gün kullanılmaz ama lazım olduğunda büyük kolaylık. elle nasıl polisaj yapılmıyorsa bi süre sonra fırçanın da aynı şekilde olduğunu farkediyorsunuz. maytem ahmet abide kendisinin yaptırdığı bu tip fırçayı görmüştüm(fırçaya tabla vidalamış) kendisiyle de konuştuk, sadece fırçalar bile bundan daha pahalı ve üstüne tabla, vidalama(sağlamlık filan, uğraş) hiç değecek gibi görünmüyor. Bu arada fırçanın sapı silindir değil 6 gen şeklinde, fotolarında pek belli olmuyor.
Saygılar sevgiler![]()