Arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda aracıma sanayide bakım yaptırdım ve test sürüşünde ustam rot balans yaptırmamı önerdi direksiyon düzken araç sağ tarafa doğru gidiyor. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı...
Arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda aracıma sanayide bakım yaptırdım ve test sürüşünde ustam rot balans yaptırmamı önerdi direksiyon düzken araç sağ tarafa doğru gidiyor. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı...
Ankara İskitler Üçler Rot Balans Soner Usta. Ben hep oraya gidiyorum, işini çok iyi yapan birisi.
Gökhan Abi sabah seni arayım çok iyi bi ustam var şaşmaz tarafında.
Sabah konuşalım aman diyim telefonlaşmadan gitme başka bi yere o kadar met ediyorum Karaca Rot Balans, Sahibi Ali Karaca ilgileniyor çıktısı, test sürüşü dahil eksiksiz ve 1 gidişde halloldu işim
Test sürüşüne çıkarkan koltuğu geri alabilirmiyim diye soruyor ben hiç bir esnafda görmedim böyle hareketleri![]()
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP
Karacalari bende biliyorum. Lassa bayiisi ayni zamanda. Baskent oto sanayide. Bende bi kac is yaptırdım memnun kaldim gerçekten.
Ankara iç cebecıde hacı dedıklerı bır usta var kendım bızzat gıttm bır taksıcı tavsıyesı uzerıne. rot ve balans yaptırdım 50 tl verdım. dıreksyonu bırak aksın gıtsın o derece memnun kalcagınza ınanyrum.
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bu karaca rot tam olarak nerde?
Acity Outlet tarafından gelirken Peugeot bayisine doğru gidiyorsunuz.
Peugeot bayisinden sonra köprüden sola dönersen Şaşmaz, sağa dönersen Başkent Sanayi dedikleri yere geliyorsunuz.
Köprüden sağa dönüp Başkent Sanayisi içinde Bilgi hastanenin hemen çaprazında yeri çok kolay.
Adres:
Ergazi Mah. Başkent Sanayi Sitesi 61 Sok. D:19
Bilgi Hastanesi Karşısı Batıkent, Yenimahalle, Ankara
![]()
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP
If you've recently had your vehicle serviced and were advised to have a wheel balancer during your test drive, it's important to find a reliable and trustworthy service provider. Wheel balancing is a critical aspect of maintaining your vehicle's performance and safety like swish limo vehicle, and it's important to work with professionals who have the expertise and experience to do the job right.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)