Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 13 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Peugeot ∞01

babako - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Virüsü Kaptý
    Yaþ:
    35
    Adýnýz:
    Alp
    Nereden:
    Ankara 06
    Araç Markasý:
    Chevrolet
    Beðen
    475
    148 Konusuna 276 Beðeni Almýþ
    Alýntý zsinankarabulut Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Teþekkür ettim ortak alým yok bu aralar

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Düþünüyorum, her an olabilir.

2. babako Bu Konu Ýçin Beðen Edenler Listesi

zsinankarabulut (14-03-2017)

zsinankarabulut - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Acemi Yýkamacý
    Yaþ:
    33
    Adýnýz:
    Zihni Sinan
    Nereden:
    Bilecik 11
    Araç Markasý:
    Peugeot 301 1,6 HDÝ
    Beðen
    74
    56 Konusuna 93 Beðeni Almýþ
    Alýntý babako Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Düþünüyorum, her an olabilir.
    Tamamdýr bekliyorum o zaman konuyu

zsinankarabulut - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Acemi Yýkamacý
    Yaþ:
    33
    Adýnýz:
    Zihni Sinan
    Nereden:
    Bilecik 11
    Araç Markasý:
    Peugeot 301 1,6 HDÝ
    Beðen
    74
    56 Konusuna 93 Beðeni Almýþ
    Arkadaþlar Ayna Altý led uygulamasý ve ayak altý aydýnlatmasýný bugün itibari ile bende yapmýþ bulunmaktayým. Yapmayý düþünen arkadaþlar için burdan iþlemleri sýrasýyla yazýyorum herkes faydalansýn.

1-Tavan lambasýný söküyoruz tavan lambasýnda cama doðru olan yerde 2 tane soket var dikkat edin tavana zarar vermeyin.

2-Güneþlikleri söküyoruz bunu sökmedeki amacýmýz tavan içinden geçireceðimiz kabloyu rahatça görebilmemiz ve kabloya yön verebilmemiz için.

3-Kabloyu geçirdiðinizi varsayýyorum daha sonra kapý üzerindeki fitili çýkartýyoruz ve ön cam kenarýnda bulunan plastik kýsmý çýkartýyoruz burasý da klips var o yüzden çýkartýrken dikkat edin.

4-Kabloyu dirsekteki plastik kýsýmdan aþaðýya doðru götürüyoruz böylece etrafta kablo görünmüyor.

5-kabloyu aþaðýya indirdiðimize göre kapý pandizotu sökmeye baþlýyoruz. Kapýda toplamda 5 adet vida bulunuyor. Vidalarý söktükten sonra kapý pandizotunu aþaðý doðru bastýrarak çýkartýyoruz. Dikkat klipsleri kýrmayalým.

6-Aynayý tutan bir vida var bunu sökmeden ve önce soketleri sökmemelidir gerekecek. Vidayý söktükten sonra aynayý kendimize doðru çekince geliyor. (Aynanýn takýlý olduðu fotoðraf çekmeyi unutmuþum)
    Aynayý çýkarttýktan sonra aynanýn beyaz kalan kýsmý geçmeli olduðu için klipslere zarar vermeden çýkartýyoruz. Ayna yerinden çýkýnca oradaki pislikleri temizledim

7-Aynanýn alt kýsmýnda aynanýn hareketini engellemeyecek þekilde delik açýyoruz.

8-Kabloyu aþaðýdan körük içinden geçiremediðim için bu þekilde bir yol izledim..

9-kapý pandizotunu çýkarttýktan sonra görülen köpüklü kýsým yapýþkanlý bir kýsým onu köpüðe zarar vermeden kabloyu ayna kýsmýna kadar uygun bir þekilde çýkartýyoruz.

10-Aynayý geri takýyoruz daha sonrasýnda pandizot geri takýyoruz. Son olarak tavan lambasýna lehim ile kabloyu sabitliyoruz. Lambanýn çalýþýp çalýþmadýðýný kontrol ediyoruz. Çalýþýyor ise tavan lambasýný yerine takabiliriz. Yoksa baðlantýlarý kontrol edin.

11-Hazýr ayak altýna kadar kablo geldiði için ayak altýna kablodan paralel çekerek baðlantýlarýný yapýyoruz.

Arabayý uzaktan açarak havamýzý atýyoruz.

5. zsinankarabulut,2 Kullanýcý Bu Konu Ýçin Beðeniyor..

sedat41 (05-05-2017),serkankucuk (09-05-2017)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)